Wintercircus voor bedrijven

Tientallen bedrijven bezochten ons Wintercircus de afgelopen jaren, soms met een paar, soms met 1000 mensen tegelijk. Personeelsverenigingen en business clubs maakten gebruik van ons aanbod tegen gereduceerd tarief van ons programma te genieten.

Alles is mogelijkdansvloer2[1]
De voorstelling aanpassen, beginnen op de tijd die u uitkomt, toespraken, eventueel toegelicht op videowalls, linken tijdens de show naar het bedrijf, orkesten, acts bij welkom en afscheid, en niet te vergeten, ETEN, in de voortent, in de omloop achter de tribunes, en in de piste.

Via onze cateraar verzorgen we complete 4-gangen-diners, buffetten met Indisch en Italiaans eten, stamppot boeren- en zuurkool, allerlei soorten warme en koude hapjes enz.
En natuurlijk een welkomst drankje, popcorn en suikerspin, oliebollen, noem maar op.

Het blijkt een zeer op prijs gestelde geste, trouwe klanten en dealers te belonen met vrijkaarten voor ons circus.

Prijzen
Eten en drinken voor en/of na de voorstelling is mogelijk voor groepen van minimaal 30 personen. De kosten voor een gevarieerd stamppot buffet, 2 drankjes en een goede plaats, bedragen € 45 p.p. Aan kinderen kan een menu met patat etc. geserveerd worden voor € 33 p.p. Duurder of goedkoper kan ook, afhankelijk van welke rang U kiest en wat U wilt eten en/of drinken.piste2[1]

Vanzelfsprekend kunt u de voorstelling ook zonder dit alles bezoeken. Als u met min. 30 personen komt krijgt U een fikse korting op de toegangsprijs.

Alle prijzen zijn incl. b.t.w.

Vraag informatie via e-mail.

 

 

Back to Top